Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar
Nadmorska visina    1 050 m
Položaj      SGŠ
                  IGD

      Divčibare imaju blagu i prijatnu klimu , postoje mnogobrojni tereni za razne sportove, ski liftovi i staze koje su idealne za decu i početnike u skijanju. Pored  dva teniska terena ima i više košarkaških i rukometnih terena .Ovo područje obiluje rečicama, izvorima i potocima pored kojih se može šetati preko cele godine.­

ċč
        Dva novo izgradjena apartmana za 3-7 osoba blizu ski staze Crni vrh, 1000m od pijace, prodavnice i hotela Divcibare.Mesto na kome ċete uživati zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Kada se umorite od snežnih aktivnosti, tu je topla domaċa atmosfera . Potpuno opremljeni apartmani: spavaċa soba sa krevetom na sprat ( dole francuski lezaj,iznad jedan krevet),dnevna soba sa kaučima na razvlačenje za 3-4 osobe.Kuhinja totalno opremljena za 6 osoba,TV, SAT, kupatilo, podno grejanje,posteljina, parking.
Apartmani se izdaju na min od 5 dana .Izdaju se preko cele godine.

­

ċč
063.708.71.76


                        
063.708.71.76


                        
snežnih aktivnosti, tu je topla domaċa atmosfera . Potpuno opremljeni apartmani: spavaċa soba sa krevetom na sprat ( dole francuski lezaj,iznad jedan krevet), dnevna soba sa kaučima na razvlačenje za 3-4 osobe.


­

ċč
Kuhinja totalno opremljena za 6 osoba, TV,  SAT, kupatilo, podno grejanje, posteljina,  parking.
Apartmani se izdaju preko cele godine na minimum  od 5 dana.

­

ċč
Apartmani MILJKOVIĊ


­

ċč
info